Літня Олімпіада в Японії пройде без іноземних глядачів, – ЗМІ

 

Японія вирішила провести Олімпійські та Паралімпійські ігри в Токіо влітку 2021 року без іноземних глядачів через стурбованість з приводу поширення коронавірусу.

Про це повідомляє інформагентство Kyodo з посиланням на офіційних осіб, обізнаних на цьому рішенні.

За даними агенції, уряд дійшов висновку: прийняти іноземних уболівальників буде неможливо з огляду на стурбованість японців щодо поширення COVID-19 та виявлення більш заразних штамів коронавірусу.

Церемонія відкриття Олімпіади, за рішенням влади, також відбудеться без глядачів.

“Оргкомітет вирішив, що необхідно провести церемонію в північно-східній префектурі Фукусіма за закритими дверима, дозволивши відвідати її тільки учасникам і запрошеним гостям, щоб уникнути великих скупчень людей під час пандемії”, – передає Kyodo.

Нагадаємо, літні Олімпійські ігри-2020 мають відбутися в Токіо з 23 липня по 8 серпня 2021 року. Вони були відкладені на рік через пандемію коронавірусу.
Опитування показують, що більшість японців не хочуть, щоб їх відвідували іноземці, побоюючись великого напливу людей та швидкого поширення вірусу.
Прем’єр-міністр Японії Йосіхіде Суга на початку 2021 року запевняв, що цьогоріч у країні точно відбудуться Олімпійські та Паралімпійські ігри.

Читайте також:
На літній Олімпіаді в Токіо Україна розраховує приблизно на 15 медалей, – міністр

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна