Депутата від “Свободи”, який продав канал Медведчуку, виключили з партії

 

Колишній власник телеканалу “Перший незалежний” Роман Любицький виключений із партійних лав ВО “Свобода”, також він втратив мандат депутата Львівської районної ради.

Про це повідомила пресслужба львівської міської організації ВО “Свобода”.

“На пленарному засіданні в п’ятницю, 5 березня, Львівська районна рада проголосувала за дострокове припинення повноважень депутата Романа Любицького, обраного від ВО “Свобода”. Раніше Романа Любицького було виключено з лав об’єднання”, – сказано в повідомленні.

У партій також повідомили, що в райраді Любицького замінить Володимир Харчук.

Як повідомляла “Новинарня“, раніше стало відомо, що сотня працівників каналів, які пов’язують із Віктором Медведчуком, створили медіахолдинг “Новини” зі статутним фондом 100 гривень.
За даними ЗМІ, журналісти викупили львівський регіональний канал “Перший незалежний”. Він був у власності ТОВ “Тайм медіа”, засновником та керівником якого є Роман Любицький.
Однак мовлення цього каналу 26 лютого майже одразу було заблоковано – слідом за блокуванням інших каналів “пулу Медведчука”, щодо яких було запроваджено санкції рішенням РНБО 2 лютого.

Читайте також:
“Канал Медведчука” заявив про блокування трансляції на YouTube

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна