Росія нарощує бойовий потенціал на окупованих територіях та біля кордонів України, – Міноборони

 

Росія нарощує бойовий потенціал угруповання військ на окупованих територіях і поблизу кордонів України.

Про це йдеться в денному зведенні пресслужби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил в п’ятницю, 5 березня.

“На жаль, Російська Федерація продовжує проводити заходи провокаційного характеру, що суперечать міжнародним домовленостям і взятим державою-агресором на себе зобов’язанням. Зокрема, Російська Федерація нарощує бойовий потенціал угруповання військ на тимчасово окупованих територіях та поблизу кордонів України”, – йдеться в пресрелізі МОУ.

За інформацією Головного управління розвідки, російські окупаційні адміністрації на окупованій території у Донецькій та Луганській областях із кінця лютого активізували ідеологічну роботу серед місцевого населення.

“У громадських місцях, на зупинках громадського транспорту, поблизу торгівельних майданчиків, адміністративних, освітніх і медичних закладів збільшились обсяги розміщення інформації, спрямованої на героїзацію російсько-окупаційних військ і пропагування військової служби у складі з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів”, – повідомили у МОУ.

Як інформувала “Новинарня“, за даними Головного управління розвідки на Донбасі постійно перебуває 50 російських снайперів.

Читайте також: 
ГУР зібрало для Гааги інформацію про російську бригаду розвідки, яка окупувала Севастополь

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна