У Херсоні попрощалися із морпіхом Сергієм Моісеєнком

 

У Херсоні відбулася церемонія прощання і молодшим сержантом 1-го окремого батальйону морської піхоти 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського Сергієм Моісєєнком, який загинув 28 лютого в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Про це в середу, 3 березня, повідомив пресцентр  Херсонської ОДА.

“Церемонія прощання з загиблим 32-річним херсонцем Сергієм Моісєєнком відбулася у обласному центрі. Віддати шану герою, який загинув за незалежність та територіальну цілісність прийшли родичі, бойові побратими, небайдужі громадяни, а також представники влади”, – йдеться в повідомленні.

Моісєєнко був молодшим сержантом 1 взводу, 1 роти в/ч А2777 морської піхоти.

Як інформувала “Новинарня“, Сергій Моісеєнко з 36 обрмп ВМС ЗСУ загинув унаслідок ведення противником обстрілу позицій зі стрілецької та снайперської зброї на Донеччині 28 лютого.

Морпіх Сергій Моісеєнко народився 17 грудня 1988 року, жив у Херсоні.

Сергій був активним у соцмережах та багато займався спортом – боксом, бойовими мистецтвами, а також бігом. Зокрема, Моісеєнко був учасником бігової спільноти PlemiA (у вересні 2020 року він показував в інстаграмі медаль за 200 км, які він пробіг за місяць). Любив музику, подорожував.

Читайте також:
Загиблі на фронті в лютому 2021-го: обличчя й історії 11 героїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна