В Україні зафіксували перші сім повідомлень про незначні ускладнення після вакцинації, – Ляшко

 

Перші повідомлення про несприятливі події після імунізації від COVID-19 надійшли 25 лютого.

Про це повідомив заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санлікар Віктор Ляшко під час пресбрифінгу в Києві у п’ятницю, 26 лютого.

“25 лютого надійшли перші повідомлення про несприятливі події після імунізації. Таких повідомлень надійшло сім, усі вони несерйозні – одне з Чернігівської та шість із Черкаської області”, – цитує Ляшка агентство “Інтерфакс”.

За словами Ляшка, такі повідомлення надходять через електронну систему до державного експертного центру, всі вони аналізуються.

Як інформувала “Новинарня“, 23 лютого в Україну прибула перша партія вакцини COVID-19 Oxford/AstraZeneca виробника Serum Institute India. У першій партії – пів мільйона доз. Борт із медпрепаратом вилетів з Мумбая 22 лютого та дістався Києва через Стамбул.

Вакцинація від коронавірусу в Україні стартувала 24 лютого.

Читайте також:
В ООС стартувала вакцинація від коронавірусу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна