Колектив львівського каналу НТА вимагає відставки директора, бо той продав ЗМІ Медведчуку

 

Колектив львівського каналу НТА заявив, що не знав, що керівник каналу Роман Любицький продав телеканал ТОВ “Медіахолдинг новини”, яке створили 100 працівників “каналів Медведчука”, свій інший телеканал — “Перший незалежний” (ТОВ “Тайм медіа”).

Колектив засудив рішення Любицького та закликав відсторонити його від посади директора НТА.

Про це йдеться в заяві, яку колектив у четвер, 25 лютого, поширив у ФБ.

“Вважаємо неприпустимою будь-яку співпрацю зі структурами, які діють для інтересів країни-агресорки Росії. Цю позицію ми неодноразово публічно озвучували та будемо робити це й надалі в ефірах наших проєктів. Водночас хочемо пояснити, що Роман Любицький – лише юридично дотичний до телеканалу NTA та не має жодного впливу на редакційну політику каналу. Він є директором ПП “НТА”, яке володіє ліцензією на телевізійне мовлення. А увесь контент для телеканалу створює інша юридична особа. Вимагаємо від власників ПП “НТА” негайної реакції та відсторонення Романа Любицького від займаної посади”, – заявили в редакції.

Колектив львівського каналу пояснив, що ще з жовтні 2019 року виробництвом телевізійного контенту НТА займається продакшн ТзОВ “НТА+”, засновниками якого є Віталій Крутяков та Наталія Струк.

“Саме цей продакшн здійснює виробництво телевізійного контенту, який розміщує на телеканалі NTA, всеукраїнському етері телеканалу “Еспресо” та у соцмережах”, – уточнила редакція.

 Читайте також:
Заборонена “трійка Медведчука” створила новий медіахолдинг, – Ткаченко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна