Грузія з 1 березня відкриває свої кордони для всіх українців, проте є умови

 

Із 1 березня громадяни України, які подорожують літаком, зможуть відвідувати Грузію за наявності негативного результату ПЛР-тесту на коронавірус.

Про це повідомив прем’єр-міністр Іраклій Гарібашвілі, інформує “Эхо Кавказа”.

Гарібашвілі зазначив, що з 1 березня громадяни Вірменії, Азербайджану, України, Казахстану, Росії та Білорусі зможуть відвідувати Грузію, якщо вони нададуть негативний результат ПЛР-тесту, проведеного протягом останніх 72 годин.

На третій день перебування в Грузії громадянам згаданих країн доведеться пройти повторне тестування за свій рахунок.

Йдеться про перетин кордону Грузії повітряним шляхом, а сухопутні кордони для іноземців, як і раніше, залишаються закритими.

Раніше Грузія спростила правила в’їзду для громадян країн ЄС, Туреччини, Ізраїлю, Швейцарії, Норвегії, США, Великої Британії, Саудівської Аравії, Катару, ОАЕ та Бахрейну.

Нагадаємо, з 1 лютого в країну також можуть потрапити всі іноземці, які пройшли повний курс вакцинації від COVID-19 вакциною будь-якого типу.

Читайте також:
Польща змінює правила в’їзду для іноземців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна