Грузія оголосила умови в’їзду іноземців із 1 лютого

 

Після відновлення регулярного авіасполучення 1 лютого пасажири, які прибувають до Грузії, повинні будуть показати негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус, що був зроблений за останні 72 години.

Про це заявив глава Національного центру з контролю захворювань і громадського здоров’я Грузії Аміран Гамкрелідзе, інформує Грузия Online у вівторок, 26 січня.

Правило не стосуватиметься тих людей, які повністю вакциновані, тобто отримали двоетапне щеплення від COVID-19.

“Тим, хто повністю зробив щеплення, пред’являти нічого не потрібно. Решта приїжджих обов’язково повинні будуть представити ПЛР-тест, зроблений протягом останніх 72 годин”, – пояснив Гамкрелідзе.

Зараз вирішують, чи потрібно буде робити повторний ПЛР-тест через кілька днів.

У Грузії з 1 лютого поновлюються регулярні польоти в усіх напрямках. Насамперед це стосуватиметься туристів із країн Євросоюзу, Ізраїлю та Перської затоки. Польоти здійснюватимуться за всіма медичними протоколами.

Як інформувала “Новинарня“, Грузія призупинила регулярне авіасполучення за всіма напрямками в середині березня 2020 року через пандемію коронавірусу.
З Грузії і назад здійснювалися тільки спецрейси, спрямовані на повернення громадян країни на батьківщину. Відновлення регулярних рейсів за низкою напрямків почалося з середини літа.

Читайте також:
Кіпр відкриє кордон для українських туристів, але є умови

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна