Командування нагородить солдата, який ціною поранення затримав ворога під Чермаликом

 

Українського військового, який знешкодив і затримав російського бойовика, що вчинив напад на спостережний пункт Збройних сил України на Донеччині, нагородять.

Про це вечері в середу, 24 лютого, інформує пресслужба оперативного командування “Схід”.

“Командування ОК “Схід” та окремої механізованої бригади висловлює глибоку вдячність батькам захисника України за виховання сміливого чоловіка та справжнього воїна, який сьогодні на передових позиціях у районі проведення операції Об’єднаних сил знешкодив і затримав представника російсько-окупаційних військ. Ворог намагався проникнути на спостережний пост, але тепер буде відповідати за злочини перед Україною та її народом”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що солдата Германа Г. за особисту мужність і професіоналізм буде представлено до державної нагороди.

Як інформувала “Новинарня“, вдень 24 лютого українські військові взяли в полон російського бойовика, який напав із штик-ножем на військовослужбовця ЗСУ біля опорного пункту Об’єднаних сил в районі Чермалика на Донеччині.
Внаслідок нападу ворога український воїн отримав поранення, проте його життю нічого не загрожує.

Читайте також:
Поранений під Авдіївкою військовий отямився, але стан стабільно тяжкий, – медики

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна