Уряд призначив в.о. глави Держкосмосу

 

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль видав розпорядження про призначення тимчасового виконувача обов’язків керівника Державного космічного агентства (Держкосмосу). Ним став Володимир Міхеєв.

Про це у вівторок, 23 лютого, йдеться на сайті Кабміну.

Міхеєв керуватиме Держкосмосом до призначення в установленому порядку голови агентства. До цього Міхеєв перебував на посаді заступника глави Держкосмосу.

“Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку голови Державного космічного агентства України, виконання обов’язків голови Держкосмосу на заступника голови зазначеного агентства Міхеєва Володимира Сергійовича”, – йдеться в тексті розпорядження.

Як відомо, 17 листопада 2020 року Кабмін звільнив Володимира Усова з посади голови Держкосмосу. Після звільнення Усова обов’язки голови Держкосмосу виконував Михайло Лев.

Читайте також:
Держкосмос звітує про успішне випробуваня рідинного ракетного двигуна. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна