Під мінометним вогнем біля Світлодарська загинув ще один український воїн

доповнено, уточнено

Станом на 7-му ранку вівторка, 23 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню з боку ворога, один військовий ЗСУ загинув.

Про це інформує пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

У зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” (Луганський напрямок) неподалік селища Зайцеве, російсько-окупаційні війська здійснили обстріл позицій Збройних сил України з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів.

Внаслідок обстрілу один військовослужбовець загинув, ще один воїн – отримав осколкові поранення. Командування операції Об’єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття родині загиблого, а пораненому бійцю бажає скорішого одужання”, – сказано у зведенні.

ФБ-сторінка Української делегації в ТКГ зазначає, що воїн поліг біля Світлодарська.

“Сьогодні, 23 лютого близько 7.00, на напрямку СВІТЛОДАРСЬК в результаті обстрілу противником наших позицій загинув один та був поранений ще один військовослужбовець ЗСУ. Українською стороною СЦКК направлено відповідну ноту до СММ ОБСЄ”, – ідеться в дописі.

На Донеччині, поблизу Красногорівки, збройні формування Російської Федерації також відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, а в передмісті Авдіївки – зі станкових протитанкових гранатометів.

На обстріли противника українські воїни давали вогонь у відповідь, розповіли в пресцентрі ООС.

Як інформувала “Новинарня“, протягом минулої доби, 22 лютого, внаслідок ворожих обстрілів на Донеччині загинув боєць 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, старший солдат Сергій Петраускас, ще один воїн – отримав осколкові поранення.

Читайте також:
Внаслідок пожежі в бліндажі 58 омпбр загинули троє воїнів. ДОПОВНЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна