В Україні планують скасувати ПДВ на внутрішні авіарейси

 

В Україні планують скасувати податок на додану вартість для внутрішніх авіаперевезень, а також створити національного авіаперевізника.

Про це в понеділок, 22 лютого, інформує пресслужба офісу президента.

“У нас є цілі щодо скасування ПДВ на внутрішні авіаперевезення. Це важлива тема. Адже це допоможе розвиватися українським авіакомпаніям, не тільки державним, але й приватним”, – зазначив заступник керівника офісу президента Кирило Тимошенко.

Він додав, що цьогоріч може завершитися створення державного авіаційного перевізника.

“Україна отримає зрозумілого державного національного перевізника, який зможе вирішувати не тільки питання туризму, а й питання держави”, – зазначив Тимошенко.

Так, він нагадав, що минулої весни, на початку пандемії COVID-19, довелося залучати приватні авіакомпанії для евакуації громадян України з інших країн.

У таких випадках можна буде використовувати саме державного авіаперевізника.

“Усе це буде вирішувати великий національний авіаперевізник, який буде, сподіваюся, відомий по всьому світу. І нам буде не те що не соромно, а всі у світі знатимуть, що це український авіаперевізник”, – наголосив Тимошенко.

Читайте також:
Ryanair змінює умови безкоштовної онлайн-реєстрації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна