Ryanair змінює умови безкоштовної онлайн-реєстрації

 

Авіакомпанія Ryanair дозволила реєструватись пасажирам, які не оплатили вибір місця, за 24 години до вильоту.

Про це інформує сайт Аvianews.

Ryanair дозволила реєструватись онлайн пасажирам, які не оплатили вибір місця, за 24 години до вильоту, раніше це можна було зробити за 48 годин.

Зазначається, що нові правила діють для нових бронювань, які зроблені з 28 січня 2021 року. Для старих бронювань діють попередні правила, коли реєстрація відкривається за 48 годин до вильоту.

При цьому час закриття реєстрації залишився той самий – за дві години до часу вильоту за розкладом.

Якщо пасажир купив квиток з включеним вибором місця або сплатив за місце заздалегідь, він зможе зареєструватись і отримати посадковий талон за 60 днів до вильоту.

Ryanair вимагає від більшості пасажирів проходити реєстрацію в інтернеті і зберігати виданий системою посадковий талон, інакше зніматимуться значні збори. Так, збір за реєстрацію на місці в аеропорту складає 55 євро за кожного пасажира.

Якщо пасажир зареєструвався через інтернет, але не зберіг посадковий талон, його видача в аеропорту коштує 20 євро.

Читайте також:
Ryanair до квітня скасовує переважну більшість рейсів із Києва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна