Ryanair до квітня скасовує переважну більшість рейсів із Києва

 

Лоукостова авіакомпанія Ryanair призупиняє польоти на більш як 2/3 напрямків із Києва – до кінця березня, коли авіація переходить на літній сезон. Скорочення маршрутної мережі пов’язане насамперед із закриттям кордонів для туристів через карантинні обмеження.

Як повідомляє Avianews, до весни лоукостер виконуватиме з “Борисполя” без перерви лише три рейси із 30 – у Відень, Берлін і Валенсію.

Водночас із лютого Ryanair планує відновити рейси у Пафос, Краків, Познань, Мадрид, Лондон і Манчестер.

На кінець березня маршрутна мережа Ryanair з Києва включатиме 26 пунктів. Станом на цей час невідома доля рейсів з Києва до Кельна, Дубліна, Бидгоща і Барселони.

Також Ryanair значно скоротив польотну програму з регіональних аеропортів України. Зокрема, до літнього сезону лоукост взагалі не літатиме з Харкова і Херсона.

У Львові в авіакомпанії залишився лише один постійний маршрут – у Лондон, а рейси в Болонью “Райан” відновить із 1 лютого.

Зимова маршрутна мережа Ryanair з Одеси включатиме три аеропорти: Краків, Дюссельдорф-Веце, Гданськ – із початку лютого. Зараз лоукост літає з Одеси до Кракова, однак із 10 січня на кілька тижнів припиняє виконувати польоти за цим напрямком.

Читайте також:
Авіація НАТО в 2020 році 350 разів перехоплювала російські літаки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна