На Донеччині внаслідок ворожого обстрілу загинув боєць 72 омбр, ще один – поранений

 

У понеділок, 22 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил на Доннеччині внаслідок ворожого обстрілу позицій 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ імені Чорних Запорожців загинув український військовий, ще один поранений.

Як передає “Новинарня“, про це повідомив Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак під час пресконференції в Києві.

“У районі шахти “Бутівка”, в 72-й бригаді, на жаль, після двох пострілів з протитанкового гранатомета противником на спостережному посту у нас був важко поранений і під час надання медичної допомоги помер один військовослужбовець, і другий поранений”, – заявив Хомчак.

Читайте також:
На Донеччині від підриву загинули капітан Олександр Войтенко, солдат В’ячеслав Олексієнко і старший солдат Дмитро Мироненко. ФОТО

Загиблі герої січня 2021: обличчя, історії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна