На Харківщині авіатори відпрацьовують посадку Ан-26Ш з імітацією відмови одного з двигунів

 

На Харківщині на базі навчальної авіаційної бригади відбулися перші в цьому році польоти за участю командного складу та льотчиків-інструкторів військової частини.

Під час льотних змін військові авіатори піднімалися в небо у складних метеоумовах на навчально-тренувальних літаках типу Л-39 “Альбатрос”, вертольоті Мі-8.

Також були відновлені польоти на військово-транспортних літаках Ан-26Ш.

Авіатори виконали низку вправ, серед яких і здійснення посадки Ан-26Ш з імітацією відмови одного з двигунів.

“Льотчики відпрацювали методику польотів у складних метеорологічних умовах на всіх типах літальних апаратів, які ми експлуатуємо. Також було відпрацьоване питання організації і взаємодії групи керівництва польотами з льотним складом”, — розповів заступник командира військової частини з льотної підготовки підполковник Роман Куценко, якого цитує пресцентр МО.

У відомстві наголосили, що вже на початку весни на базі навчальної авіаційної бригади розпочнуться планові польоти з курсантами льотного факультету Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Читайте також:
Повітряні сили відновили польоти на Ан-26 після катастрофи на Харківщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна