Пресцентр СБУ очолив Артем Дехтяренко

 

Колишнього речника Міністерства охорони здоров’я Артема Дехтяренка призначили начальником Управління взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю, речником Служби безпеки України.

На посаду він заступив 1 лютого 2021 року, передає “Детектор медіа”.

Зазначається, що новоспечений речник СБУ планує покращувати взаємодію спецслужби з журналістами, громадськістю та зробити більш доступним інформування про діяльність спецслужби.

Він народився 2 листопада 1990 року. Свою кар’єру Артем Дехтяренко починав у журналістиці: спочатку працював у виданні “Коммерсантъ-Украина”, пізніше – в онлайн-виданні “Апостроф”.

З 2016 по 2019 він працював у пресслужбі Секретаріату Кабінету Міністрів України та офісі прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, де пройшов шлях від референта до заступника завідуючого відділом взаємодії у сфері публічних комунікацій СКМУ. Брав участь в розробці бренду “Ukraine NOW”, формуванні урядової комунікаційної стратегії “Єдиний голос”.

На парламентських виборах 2019 року пан Дехтяренко балотувався від політичної партії “Українська стратегія Гройсмана”.

У 2019 році він став радником з питань медіа, комунікації реформ та PR міністерки соціальної політики України Юлії Соколовської. За час його роботи розробили новий бренд та логотип відомства, запустили сторінки Міністерства в Telegram і Twitter, оновили роботу в Facebook.

Пізніше, в уряді Дениса Шмигаля, Артем Дехтяренко працював у Міністерстві охорони здоров’я: спочатку радником Іллі Ємця, а потім – Максима Степанова. Водночас він обіймав посаду речника відомства. За цей час МОЗ започаткувало традицію щоденних брифінгів Максима Степанова, запустили загальнонаціональну кампанію “Підтримую лікарів”, а також телеграм-канал й вайбер-спільноту “Коронавірус.інфо”.

Нагадаємо, 15 грудня 2020 року речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська залишила свою посаду. Вона лишилася працювати в сфері державних комунікацій.
3 жовтня 2014 року вона стала керівницею пресцентру Служби безпеки України, замінивши на посаді Марину Остапенко.

Читайте також:
СБУ оголосила про підозру пропагандисту Анатолію Шарію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна