Речниця СБУ Олена Гітлянська залишає посаду

 

Речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська залишає посаду, на якій перебувала протягом шести років.

Про це Гітлянська написала у вівторок, 15 грудня, на сторінці у фейсбуці.

Ось і прийшов час рухатись далі!.. Це був надзвичайно цікавий та цінний досвід. За цей час доля звела мене зі справжніми офіцерами-патріотами, які робили все можливе і неможливе для захисту нашої країни від російського агресора. Інколи, мені як PRщику, було надзвичайно шкода, що самі цікаві, самі значні операції Служби, якими б пишалась будь-яка спецслужба світу, залишались “за кадром” суспільної уваги в інтересах державної безпеки. Сподіваюсь прийде час і суспільство не лише дізнається, але й дасть їм належну високу оцінку”, – написала Гітлянська.

Вона подякувала колегам зі спецслужби, партнерам з інших правоохоронних органів та журналістам.

“Вірю, що мій новий напрямок діяльності також буде цікавим і корисним! Все буде – Україна!”, – написала Гітлянська, однак не повідомила, у якій сфері працюватиме надалі.

Читайте також:
Речником української делегації в ТКГ призначили Олексія Арестовича

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна