Окупанти встановили в Дебальцевому пам’ятник бойовикам “ДНР”, на якому зображений солдат ЗСУ

 

Контрольована Росією адміністрація в тимчасово окупованому Дебальцевому Донецької області встановила пам’ятник бойовикам “ДНР”, на якому зображений солдат Збройних сил України.

Як звертає увагу журналіст Денис Казанський у вівторок, 16 лютого, цю світлину взяли з інстаграм-сторінки Мустафи Найєма.

“У Дебальцево встановили пам’ятник бойовикам ДНР, на якому зображений український солдат.За основу зображення взято фото з Instagram Мустафи Найема. Мустафа, вимагай компенсацію за порушення авторських прав”, – іронізує Казанський.

Відомо, що меморіал планують відкрити 19 лютого, на урочистості має завітати самопроголошений незаконний “голова ДНР” Денис Пушилін та представники з Росії.

Нагадаємо: Дебальцеве — місто у Горлівському районі Донецької області. Контролюється збройними формуваннями “ДНР” з 19 лютого 2015 року.

Читайте також:
Контррозвідка затримала розвідника “ЛНР”, який воював проти ЗСУ під Дебальцевим

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна