Унаслідок підриву під Новолуганським загинули троє українських військових

доповнено

Троє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил загинули внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої неподалік Новолуганського на Донеччині.

Про це інформує пресслужба оперативно-тактичного угруповання “Північ”.

“Сьогодні, 14 лютого, неподалік населеного пункту Новолуганське, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, під час переміщення на позиції, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил”, – йдеться у повідомленні.

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються.

Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним і близьким загиблих воїнів.

Згодом стало відомо, що загиблі воїни – зі складу 81-ї окремої аеромобільної бригади.

“Командування військової частини з сумом повідомляє, що сьогодні, 14 лютого, в районі проведення Операції об’єднаних сил, під час переміщення на позиції, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців зі складу нашої військової частини. Командування військової частини висловлює щирі та глибокі співчуття рідним і близьким загиблих воїнів”, – йдеться в повідомленні пресслужби бригади.

Як інформувала “Новинарня“, напередодні у Полтаві попрощалися із солдатом81-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗСУ Олександром Глушком, який загинув 11 лютого під Зайцевим Донецької області внаслідок смертельного кульового поранення, завданого російським снайпером.

Читайте також:
Від кулеметного вогню на Донеччині загинув Владислав Лященко з 28 омбр ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна