Збірна України на “Іграх Нескорених” отримала пам’ятні медальйони від Королівського ювелірного дому Великобританії

 

Королівський ювелірний дім Великобританії спеціально розробив пам’ятні медальйони для Національної збірної України “Ігор Нескорених”.

Сувеніри вручила на першому в цьому році відкритому тренуванні міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Нагороду надав Міжнародний фонд Invictus Games, заснований принцом Гаррі.

“Ігри Нескорених продемонстрували свою ефективність. Вони надихнули на масштабування ветеранського спортивного руху на всю Україну та запровадження адаптивних видів спорту. Це дозволить кардинально розширити кількість учасників, сприятиме зміцненню ветеранів в суспільстві, формуватиме сучасну ветеранську культуру та традиції в усіх куточках України”, – підкреслила Юлія Лапутіна.

“Це – чудово, коли наші захисники знаходять у спортивних змаганнях власний сенс, тим самим даючи приклад мільйонам українців, що не існує нічого неможливого. Бажаю кожному героїчному спортсмену ефективної підготовки та успішного виступу на міжнародних змаганнях “Ігри Нескорених”. Від Мінмолодьспорту ви завжди зможете отримати підтримку та бази підготовки”, – зазначив міністр спорту Вадим Гутцайт.

Змагатися на повну силу у чесній спортивній боротьбі пообіцяв капітан збірної Іван Рудий.

“Наша збірна – чудовий приклад того, як, попри все, йти до перемоги. Наш Дух сильний. Будьте з нами”, – сказав капітан команди “Ігор Нескорених”.

Читайте також:
“Ігри Нескорених” в Гаазі перенесли на 2022 рік

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна