“Ігри Нескорених” в Гаазі перенесли на 2022 рік

 

“Ігри Нескорених” в Гаазі перенесли на 2022 рік через карантинні обмеження. Точну дату заходу, який мав проходити цього року у травні-червні, оголосять незабаром.

Про це у вівторок, 2 лютого, повідомила пресслужба Міністерства у справах ветеранів України.

“Днями розпочинаються чергові навчально-тренувальні збори учасників команди, які з розумінням сприйняли новину про перенесення змагань. Ми усіляко підтримуємо фізкультурні та спортивні заходи, пишаємося мужністю та мотивацією їхніх учасників. Приклад “Ігор Нескорених” допомагає багатьом захисникам та захисницям України здобувати перемоги над власними життєвими обставинами і випробуваннями”, – зазначила міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Координатор “Ігор Нескорених” в Україні, директор “СтратКом Україна” Оксана Горбач висловила сподівання, що додатковий час на підготовку дозволить збірній ще краще підготуватись до змагань і показати найвищі результати.

“Водночас ці зміни не означають призупинення життя всього проєкту. Наразі триває планування заходів на 2021 рік для забезпечення безперервного процесу спортивної реабілітації поранених ветеранів в Україні”, – прокоментувала Горбач.

“Ми, ветерани, завжди готові до нових викликів. Наша місія лишається незмінною, а додатковий рік очікування – лише один із багатьох викликів, з якими ми стикаємось з того моменту, як вирішили обрати цей шлях. Ми плануємо провести цей час із користю, тренуючись та підтримуючи одне одного”, – сказав капітан збірної Іван Рудий.

Читайте також:
В Україні вшанували переможців “Ігри Нескорених 2.0”. СПИСОК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна