Українські військові в ДР Конго рятували тяжкохворого марокканського миротворця

 

Українські військові врятували тяжкохворого марокканського військового. Екіпаж вертольоту Мі-8 зі складу українського національного контингенту доставив марокканця з населеного пункту Ніаміліма на аеродром міста Гома.

Про це повідомляє в понеділок, 8 лютого, пресслужба окремого вертолітного загону ДР Конго.

Під час польоту військові медики вживали всі необхідні заходи для збереження життя важкохворого.

“По поверненню на аеродром Гома в темну пору доби карета швидкої допомоги уже чекала на український вертоліт, щоб доставити марокканського військового в госпіталь для надання кваліфікованої медичної допомоги”, – йдеться в повідомленні.

Фото: пресслужба 18-го окремого вертолітного загону

Пресслужба вертолітного загону додала, що українські миротворці у ДР Конго не вперше виконують термінову медичну евакуацію людей, які потребують негайної госпіталізації. Це найшвидший та безпечний шлях транспортування поранених, травмованих та хворих до медичних установ.

Читайте також:
Українські миротворці в ДР Конго відпрацювали знищення засідок противника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна