У 93 омбр відкрили Духовний центр капеланської служби

 

У 93-й окремій механізованій бригаді “Холодний Яр” відкрили Духовний центр капеланської служби.

Як передає пресслужба бригади у понеділок, 8 лютого, для холодноярівців у центрі  відбуватимуться богослужіння, а усі охочі військовослужбовці зможуть помолитися, сповідатися, зцілитися душею, отримати капеланську підтримку.

“Двері Духовного центру завжди будуть відкриті для воїнів, і всім відвідувачам тут завжди раді”, – йдеться в повідомленні.

Сьогодні в бригаді є капелани від різних християнських конфесій – Православної церкви України, Римо-Католицької церкви та Протестантських церков. Усі вони діють у мирі та єдності. Тому свої духовні потреби зможуть задовольнити віряни будь-якої християнської церкви.

Фото: пресслужба 93 омбр

 

На відкритті Духовного центру був присутній командир бригади полковник Дмитро Брижинський, представники різних християнських релігійних конфесій та давні друзі бригади.

Читайте також:
У Києві презентували книгу спогадів військових капеланів

Пастор-євангеліст Труфанов: президент Асоціації капеланів, який воював в Афгані і пілотував гелікоптер Кравчука

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна