У Первомайську суд на два місяці арештував затриманого за підпал “Епіцентру”

 

Первомайський районний суд обрав затриманому за підпал “Епіцентру” чоловіку запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб без права застави.

Про це в четвер, 4 лютого, інформує пресслужба Нацполіції.

“Первомайський міськрайонний суд, розглянувши клопотання слідчого, обрав стосовно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб без можливості внесення застави. Наразі правоохоронці продовжують досудове розслідування та з’ясовують всі обставини вказаних подій”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 2 лютого у Первомайську Миколаївської області в одноповерховій будівлі торгового центру “Епіцентр” виникла пожежа на площі приблизно 800 квадратних метрів.
Ймовірний палій – 37-річний чоловік, який прийшов туди з ножем та сокирою. У відділі лако-фарбових товарів він розлив займисті рідини. Зловмисник вдарив одного з охоронців супермаркету сокирою, коли той намагався йому перешкодити здійснити підпал.
Близько 18:30 того ж дня пожежу ліквідували. Жертв та постраждалих немає.

Читайте також:
Унаслідок пожежі в Запоріжжі загинула 26-річна лікарка Ольга Глива

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна