Пропагандисти з “ДНР” показали інтерв’ю солдата 1 отбр Тараненка, який нібито перейшов на їхній бік. ВІДЕО

 

Донецькі бойовики показали на відео солдата механізованого батальйону 1-ї окремої танкової бригади ЗСУ Анатолія Тараненка, який нібито перейшов на бік противника 28 січня.

Відео опублікували на ютуб-каналі пресслужби “управління народної міліції ДНР” в середу, 3 лютого.

Військовий ЗСУ говорить українською.

На відео Тараненко повторює риторику проросійської пропаганди про неналежне матеріальне забезпечення у ЗСУ, буцімто кепське ставлення командирів до підлеглих, начебто вживання алкоголю та наркотиків, а також говорить, що перейшов на бік донецьких бойовиків через нібито його конфлікт й побиття через несправну військову техніку.

Як інформувала “Новинарня“, 28 січня в Донецькій області під час чергування на одному із взводних опорних пунктів зник військовослужбовець Збройних сил України.
Сепар ЗМІ 1 лютого назвали ім’я військового – це солдат Анатолій Тараненко, який служить у механізованому батальйоні 1-ї окремої танкової бригади ЗСУ.

Читайте також:
Окупанти повернули українській стороні розвідника 14 омбр Олександра Пупка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна