Помер військовий медик, ексдепутат Львівської облради Ігор Ільків

 

У понеділок, 1 лютого, помер депутат Львівської облради сьомого скликання, заступник головного лікаря Львівського обласного госпіталю інвалідів війн та репресованих імені Юрія Липи, військовий лікар Ігор Ільків.

Про це повідомив ексдепутат ЛОР Петро Жукровський у фейсбуці.

“Вічна пам’ять – медичний полковнику… Пам’ять про тебе і твої добрі справи та допомогу людям завжди буде вічною”, – написав Жукровський.

60-річний Ігор Петрович Ільків був депутатом Львівської обласної ради сьомого демократичного скликання від фракції “УКРОП”, заступником директора КНП ЛОР “Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих імені Юрія Липи”.

Як військовий медик Ільків брав участь у миротворчих операціях у колишній Югославії, Іраку, Кувейті, Лівані. Був учасником Майдану та військовим лікарем на Сході України.

Керував медичною ротою Північного територіального управління Національної гвардії України, був полковником медичної служби першого батальйону оперативного призначення Національної гвардії імені генерала Кульчицького.

Ігор Ільків помер через проблеми з серцем.

Читайте також:
У Туреччині помер офіцер ЗСУ Мирослав Баженов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна