На Приазов’ї ЗСУ подавили російський безпілотник, що коригував вогонь біля Водяного

 

Неподалік села Водяне на Приазов’ї (Донецька область) збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь в бік українських позицій з міномета 120-го калібру, автоматичних станкових та станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів. При цьому для коригування вогню противник використав безпілотний літальний апарат типу “Крило”.

Про це йдеться у зведенні пресцентру штабу Об’єднаних сил про події на фронті з початку неділі, 31 січня.

Зазначається, що вмілими діями наших захисників ворожий БПЛА був подавлений засобами радіоелектронної боротьби, і це унеможливило його подальше застосування.

Загалом, станом на 17:00 у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

Поблизу Лебединського російсько-окупаційні війська також здійснили провокаційний обстріл з міномета 82-го калібру, а в передмісті Авдіївки –з великокаліберного кулемета.

“Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає”, – розповіли в пресцентрі ООС.

Читайте також:
На фронті – п’ять обстрілів за добу, біля Новомихайлівки поранені два українські воїни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна