На фронті – п’ять обстрілів за добу, біля Новомихайлівки поранені два українські воїни

 

За минулу добу, 30 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксували п’ять порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомив пресцентр штабу ОС у ранковому зведенні.

Неподалік Новомихайлівки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” (Донецький напрямок), ворог вчинив прицільний обстріл позицій українських воїнів із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.
В результаті обстрілу двоє наших військовослужбовців отримали поранення. Захисників оперативно доставили до лікувального закладу, де їм надається необхідна медична допомога.

На цьому ж напрямку, у передмісті Авдіївки, противник кілька разів відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” (Луганський напрямок), поблизу населеного пункту Золоте-4, окупанти застосували автоматичні станкові та ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

“На обстріли збройних формувань Російської Федерації наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ”, – розповів речник командування ООС Костянтин Богатирьов.

Від початку поточної доби, 31 січня, станом на 7:00, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Читайте також:
“Не дамо змінити історію!” На меморіал в Авдіївці повернули прапор добровольців “Правого сектора”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна