У Києві в річці знайшли тіло 25-річного військового з Вінниччини

 

У Києві в річці Либідь знайшли тіло військовослужбовця з Вінниччини, йому було 25 років, поліція встановлює обставини його смерті.

Про це в четвер, 28 січня, повідомила пресслужба столичної поліції.

“До поліції Києва звернулась мешканка Вінницької області із заявою про зникнення її сина. За словами жінки, на початку січня він раптом перестав виходити на зв’язок. Поліцейські одразу зареєстрували звернення та розпочали пошуки зниклого”, – йдеться в пресрелізі.

Зазначається, що правоохоронці завдяки записам камер відеоспостереження встановили місце, де чоловік проводжав на потяг своїх друзів по службі, а після цього – зник.

“Ми провели спецоперацію з розшуку чоловіка, опитали десятки свідків. Цілодобово наряди поліції відпрацьовували можливі маршрути руху зниклого та встановили, що військовослужбовець перебував біля річки Либідь. Не дивлячись на низьку температуру, водолази занурювались у водойму, а кінологи зі службовими собаками ретельно обстежували прилеглі території. У результаті, ми знайшли у воді тіло 25-річного вінничанина”, – прокоментував начальник сектору кримінальної поліції відділу поліції на станціях залізничного транспорту Андрій Жувак.

Фото: пресслужба поліції Києва

Поліція почала кримінальне провадження за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Поліцейські продовжують встановлювати обставини події. Досудове розслідування триває.

Читайте також:
“Зникав і раніше”: поліція Черкащини шукає морпіха Ганненка, відкрили справу про вбивство

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна