“Зникав і раніше”: поліція Черкащини шукає морпіха Ганненка, відкрили справу про вбивство

 

За фактом зникнення старшого сержанта ЗСУ Анатолія Ганненка в Черкаській області поліція відкрила кримінальне провадження. Пошуки військового тривають, але поки що – безрезультатно.

Про це в коментарі “Новинарні” в понеділок, 11 січня, повідомила речниця черкаського обласного управління поліції Зоя Вовк. 

“Зі слів дружини, яка звернулася в поліцію 1 січня, чоловік зник 28 грудня 2020 року. О 18:30 його бачили в барі, де він відпочивав. На камерах відеоспостереження зафіксовано, як він виходить в цей час із закладу та не повертається. Всі очевидці, які були в той час в барі, вже опитані”, – сказала речниця поліції.

Дружина військового, яка звернулася до поліції, пояснила також, що такі зникнення її чоловіка вже траплялися раніше.

Наразі в регіоні тривають пошуки Ганненка, орієнтування передано по всій області.

До пошуку військового залучені не лише канівські поліцейські, а й співробітники управління карного розшуку, група реагування патрульної поліції, ДСНС, спілки учасників АТО та ВДВ. Водолази обстежували прибережні території, водойми. Також піднімали в повітря дрон, перевірили також лісосмуги. Станом на зараз пошуки тривають”, – прокоментувала Вовк.

Після зникнення людини за стандартною процедурою поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – “умисне вбивство”. 

Як інформувала “Новинарня“, про зникнення Ганненка напередодні повідомив його побратим, старший лейтенант Андрій Підлісний з окремого батальйону морської піхоти.
Анатолій Ганненко “Маяк” – морпіх, колишній десантник, учасник АТО/ООС, брав участь у рейді 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ влітку 2014 року.
Зник в селі Бобриця неподалік Канева Черкаської області.

автор: Людмила Кліщук

Читайте також:
Трьом поліцейським, які побили ветеранів АТО в центрі Львова, оголосили підозри

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна