Потрібна допомога! На Черкащині два тижні не можуть знайти героя-десантника Анатолія Ганненка

 

На Черкащині після побутового конфлікту майже два тижні не можуть знайти героя АТО, колишнього десантника Анатолія Ганненка, позивний “Маяк”.

Як передає “Новинарня“, про це повідомив його побратим, старший лейтенант Андрій Підлісний з окремого батальйону морської піхоти.

“28 грудня 2020 року в селі Бобриця неподалік Канева Черкаської області зник мій друг та побратим Анатолій Ганненко. Останній раз його бачили 28 грудня о 19:20 у вище зазначеному селі, де він відпочивав та після сутички покинув заклад. За майже два тижні – жодних новин від поліції”, – написав Підлісний у фейсбуці.

Він уточнив, що зникненню передував конфлікт Ганненка в барі з іншою компанією.

Офіцер попросив про розголос і допомогу в пошуках військового, який допоміг захистити незалежність нашої держави.

“Толя – морпіх, десантник, брав участь у рейді 95-ї бригади. За роки війни, починаючи з 2014-го, накосив зі своєї гвинтівки не один десяток сепарів. Це не вигаданий персонаж чи міфічний герой, Толя – реально людина слова і діла. Я свідок одного з проміжків його бойового шляху, і тому вище написане підтверджую особисто. Як сержант і підлеглий у взводі (далеко не піхотному) він проявляв себе лише з кращого боку”, – розповів Андрій Підлісний.

“Будь-яку інформацію повідомляйте у приватні повідомлення”, – додав офіцер.

Читайте також:
Трьом поліцейським, які побили ветеранів АТО в центрі Львова, оголосили підозри

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна