Командувач ДШВ Забродський прокоментував новий фільм Сеітаблаєва про рейд 95-ї бригади

 

Командувач Десантно-штурмовими військами ЗСУ генерал-лейтенант Михайло Забродський прокоментував намір українського режисера кримськотатарського походження Ахтема Сеітаблаєва зняти фільм про легендарний рейд 95-ї бригади на Донеччині у 2014 році.

Про це Забродський сказав під час інтерв’ю в середу, 24 квітня, в ефірі Армія.FM

“До художньої екранізації подій 2014 року ми ставимося позитивно. Ми готові до співпраці, якщо від нас будуть потребуватися якісь консультації, уточнення”, – відповів Забродський на запитання журналістки Яни Холодної щодо його ставлення до такої ідеї режисера.

Він додав, що події 2014 року можуть лягти в основу драми.

“Не вважаю себе творчою людиною і тим більше, не маю права судити, – бути це драмі або не драмі з точки зору творчого працівника. Але чисто по-людськи, події 2014 року можна помістити в ємке поняття «драма». Але, я вважаю, що навіть в драмі можна знайти той позитив, який може вести, вказувати шлях, відмітити тих, хто з цього рейду не повернувся”, – сказав Михайло Забродський.

Як інформувала “Новинарня“, Сеітаблаєв зніме фільм про легендарний рейд 95-ї бригади на Донбасі.

Читайте також:
Командувач ДШВ Забродський на передовій вручив ордени “За мужність”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.