Єрмак може бути співучасником фінансування палацу Путіна в Геленджику, – РОК

 

Колаж: РОК

Керівник офісу президента України Андрій Єрмак через спільні фірми в Росії може бути співучасником схем із фінансування так званого “палацу Путіна” на чорноморському узбережжі Краснодарського краю, щодо якого нещодавно видав велике розслідування Олексій Навальний.

Про це йдеться в дописі, оприлюдненому на ФБ-сторінці Руху опору капітуляції у вівторок, 26 січня.

“Українські ЗМІ вже писали про бізнес-зв’язки глави офісу Зеленського Андрія Єрмака з російським банкіром Рахамімом Емануїловим.
Так, Рахамім Емануїлов і Єрмак є співвласниками ЗАТ «Інтерпромфінанс Україна» (директором є батько Андрія Єрмака Борис Єрмак) і ТОВ «М.Е.П.».

Компанія «Інтерпромфінанс Україна» також пов’язана з компанією Емануїлова «Інтерпромторг», яка в свою чергу заснувала російський «Інтерпромбанк».
А в раду директорів банку разом з Емануїловим входить такий собі Ніколай Єгоров, однокласник Володимира Путіна.
Так от: цей Єгоров і його компанії (очевидно, включно з «Інтерпромбанком») є одними з головних інвесторів побудови палацу Путіна в Геленджику, що випливає з розслідування Олексія Навального”, – ідеться в заяві РОК.

“Серед «донаторів» палацу є ще один однокласник Путіна – Ільгам Рагімов, який також пов’язаний з Емануїловим – через громаду гірських євреїв Росії. Відповідно до результатів розслідування «Схем», Рагімов також був спів акціонером «Інтерпромбанку»”, – зазначають у РОК.

Активісти Руху опору капітуляції зазначають, що “в ті часи, коли для Путіна споруджували палац, фірми Єрмаків і Емануїлова займалися активною діяльністю і, не виключено, що частина коштів, зароблених ЗАТ «Інтерпромфінанс Україна» через «Інтерпромторг» і «Інтерпромбанк» опинилася в палаці Путіна”.

“Єрмак не приховував, що Емануїлов – друг його батька, офіцера ГРУ РФ у відставці, який познайомився з банкіром ще в радянські часи під час перебування в Афганістані.

Враховуючи, що особи і структури, які будували палац в Геленджику, є в когорті тих, кого Путін може вважати найбільш надійними для себе, можна не сумніватися, що Емануїлов має широкі можливості для комунікації з президентом РФ. А отже, зв’язок Єрмака з Путіним може бути куди серйознішим, ніж ми вважаємо”, – зауважує РОК.

Читайте також:
Ціна зради – $40 мільйонів. Чому влада заперечує проведення “вагнерівської” спецоперації та до чого тут Єрмак. ЧАСТИНА 2

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна