Ар’єв: чому закон “про народовладдя” зобов‘язаний бути скасований Конституційним Судом

 

Володимир Ар’єв
народний депутат України (фракція “Європейська солідарність”)

(FB)

Сьогодні ВР відкрила двері охлократії й олігархократії вкупі. Бо те, що подано під соусом “народовладдя”, насправді руйнує демократичний процес і конституційний устрій.

Референдум тепер може приймати рішення щодо законів, хоча в правових державах такого немає і близько.

Референдум може скасовувати закони, хоча в правових державах це прерогатива правників у відповідних судах, які трактують конституційне право.

І це далеко не всі “інновації”!

А тепер уявіть, що всіх експертів, фахівців, які беруть участь в роботі над законодавством, замінить телевізор. Який контролюють, здебільшого олігархи.

Уявили? От і добре.

Тому цей закон просто зобов‘язаний бути скасований Конституційним Судом у частинах, де він грубо суперечить Основному закону.

Або олігархи з обробленим охлосом тепер не лише обиратимуть клоуна президентом, а й будуть ухвалювати закони. З таким самим результатом для народу і для них самих, як зараз, коли народ стрімко бідніє, а коломойські й ахметови отримують профіт за профітом.

Читайте також:
Рада ухвалила закон про референдум: в чому загроза

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна