93-тя бригада відпрацювала наступ та ураження цілей “Градами” на відстані 10 км

 

Під час навчальних стрільб з БМ-21 “Град” реактивні артдивізіони 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ “Холодний Яр” виконали планові та непланові вогневі завдання.

Про маневри на полігоні біля свого пункту постійної дислокації повідомила пресслужба військової частини в понеділок, 25 січня.

“Холодноярські “Гради” уразили цілі на відстані 10 км. “Боги війни” відпрацьовували свої дії при наступі”, – повідомила пресслужба.

Там також додали, що минулого року реактивники бригади взяли першість на змаганнях Сухопутних військ ЗСУ й стали другими у всіх Збройних силах. Нині вони продовжують відточувати майстерність.

“І хоча в останні роки війни реактивні системи залпового вогню на фронті не використовувалися, вони продовжують перебувати у повній бойовій готовності й є головним резервом командира. Тож, якщо протистояння із окупантом перейде в активну фазу, уся сила вогню найпотужнішої артилерійської зброї бригади за наказом швидко і точно обрушиться на ворога”, – підкресили в 93 омбр.

Читайте також:
“Гради”, “Гвоздики” та “Рапіри”: ОБСЄ знову фіксує важке озброєння окупантів, розміщене з порушеннями

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна