Протитанкісти бригади морської піхоти на Донеччині вразили всі цілі. ВІДЕО

 

Батарея протитанкової артилерії 35-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ провела тактичні навчання з бойовою стрільбою на полігоні в зоні проведення операції Об’єднаних сил на Донеччині.

Як передає “Новинарня“, про це вранці у понеділок, 25 січня, повідомила пресслужба 35 обрмп імені контрадмірала Михайла Остроградського, поширивши відповідне відео.

В умовах охорони морського узбережжя батарея ПТАДн виконувала вогневі завдання за для підтримки загальновійськових підрозділів. Стрільба велася із закритих вогневих позицій та прямою наводкою.

Як розповів командир батареї протитанкового артилерійського дивізіону Андрій, за підсумками навчань підрозділ виконав поставлені завдання в найкоротший термін, уразивши всі цілі. Водночас особовому складу батареї вдалося підвищити рівень навичок у володінні озброєнням та військовою технікою.

Читайте також:
На фронті – п’ять ворожих обстрілів за добу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна