Від снайперського вогню на Донеччині загинув морпіх із 36-ї бригади

 

доповнено
Унаслідок снайперського вогню з боку російських окупантів загинув український військовий.

Про снайперський обстріл повідомило увечері в четвер, 21 січня, Командування морської піхоти.

“21 січня збройні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню і відкрили вогонь зі снайперської зброї в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”. Унаслідок обстрілу позицій українських захисників загинув один військовослужбовець Об’єднаних сил”, – йдеться в повідомленні.

В оперативно-тактичному угрупованні “Схід” додали, що на місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку.

Пізніше 36-та окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського повідомила, що підрозділи ОС відповіли на обстріли окупанта.

“Підрозділами морської піхоти було надано адекватну відповідь з метою примушення підрозділів окупаційних військ до припинення вогню. Морські піхотинці готові до будь-яких дій зі сторони ворога”, – йдеться в повідомленні.

Командування бригади висловило співчуття рідним та близьким загиблого воїна.

За даними “Новинарні“, це – друга бойова втрата ЗСУ в січні та в 2021 році.

Читайте також:
Від ворожої кулі під Пісками загинув старший солдат 56-ї бригади Олег Андрієнко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна