“У Козака здають нерви”: заступник керівника адміністрації Путіна взяв участь у засіданні ТКГ

 

В засіданні Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі взяв участь заступник керівника адміністрації президента Росії Дмитро Козак.
Досі він жодного разу не брав участі в засіданнях групи.

Про це після засідання ТКГ в четвер, 21 січня, повідомив представник української сторони в ТКГ Денис Казанський.

“В ТКГ сьогодні сталася неординарна ситуація. На переговори прийшов Дмитро Козак. Раніше він жодного разу не брав у них участі (Росію представляє Гризлов), але сьогодні досить безцеремонно відсунув Гризлова з кадру і зайняв його крісло”, – написав Казанський у своєму телеграм-каналі.

За його словами, Козак під час засідання був роздратований і звинувачував Україну в небажанні визнавати бойовиків стороною переговорів.
Також заступник голови адміністрації президента РФ вимагав, щоб обговорювали “дорожню карту”, яку запропонувала Росія.

“Видно, що у Козака здають нерви. Очевидно, начальство вимагає результату, якого немає. Тому сьогодні ситуація змінилася кардинально – якщо зазвичай росіяни ховаються за своїми смоляними опудалами, і намагаються говорити менше, то сьогодні довелося виходити на перший план вже самому заступникові керівника адміністрації президента РФ”, – підкреслив Казанський.

Читайте також:
Представник Росії Гризлов не з’явився на засідання ТКГ

Для обміну в березні: Єрмак зустрівся з кремлівським куратором українського напрямку Козаком

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна