У районі ООС бронегрупа одного з підрозділів мотопіхотної бригади провела навчання. ФОТО

 

Бронегрупа одного з підрозділів мотопіхотної бригади провела навчання в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Про це в понеділок, 18 січня, інформує пресцентр штабу ООС.

Під час навчань військові відпрацювали сценарій виходу бронегрупи у заданий район, заняття вогневих рубежів і відбиття атаки ворога.

Командир підрозділу на псевдо “Рижик” розповів, що тренування з особовим складом бронегрупи проводятьс регулярно, відповідно до плану бойової підготовки підрозділу.

Також щодня відбуваються заняття з індивідуальної та професійної підготовки.

Тренування морпіхів ООС 1 Тренування морпіхів ООС 2 Тренування морпіхів ООС 3 Тренування морпіхів ООС 4 Тренування морпіхів ООС 5 Тренування морпіхів ООС 6 Тренування морпіхів ООС 7 Тренування морпіхів ООС 8 Тренування морпіхів ООС 9 Тренування морпіхів ООС 10 Тренування морпіхів ООС 11 Тренування морпіхів ООС 12 Тренування морпіхів ООС 13 Тренування морпіхів ООС 14 Тренування морпіхів ООС 15 Тренування морпіхів ООС 16 Тренування морпіхів ООС 17 Тренування морпіхів ООС 18 Тренування морпіхів ООС 19 Тренування морпіхів ООС 20
<
>
Фото: пресцентр штабу ООС

“Відпрацьовуємо дії бронегрупи в різних ситуаціях, які можуть виникнути під час загострення бойових дій, як в обороні, так і в наступі. Наприклад, висування на підсилення передових позицій, відбиття наступу ворога, перехід в контрнаступ, заняття та утримання нових позицій. Сьогодні мої бійці із завданням впоралися на відмінно, відпрацювали чітко, впевнено та злагоджено. Але це не означає, що тепер можна розслабитись. Хороший воїн ніколи не припиняє самовдосконалюватися в мистецтві війни”, – наголосив командир бронегрупи.

Читайте також:
У районі ООС морські піхотинці вдосконалювали навички стрільб на ББМ “Козак-2”. ФОТО, ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.