МЗС презентувало сайт для популяризації України у світі

 

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба презентував сайт Ukraine.ua, що використовуватиметься як платформа популяризації нашої держави для іноземців.

Про це в четвер, 14 січня, інформує пресслужба МЗС.

Сайт розповідатиме світові про подорожі та історію, а також демонструватиме інвестиційні можливості та перспективи навчання.

Управління цим сайтом здійснюватиме Український інститут МЗС.

“Нам вдалося отримати під контроль і управління держави інтернет-домен Ukraine.ua. Тепер за цією адресою буде розказувати світову про Україну. В основі візуальний бренд Ukraine Now“, – сказав Кулеба.

Сайт представлено англійською мовою, але протягом 2021 року буде додано французьку, німецьку, іспанську, арабську та китайську мовні версії.

“Сайт має стати магнітом для звичайного іноземного туриста, бізнесмена, іноземного студента. Все це, щоб привертати до України додаткову увагу і популяризувати нашу країну у світі, зміцнювати її авторитет”, – сказав урядовець.

На сайті також буде оновлюватися інформація про всі ключові події, які відбуватимуться в Україні.

Читайте також:
Innovative Ukraine: Мінекономіки представило новий бренд України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна