Innovative Ukraine: Мінекономіки представило новий бренд України

 

Українська делегація представила концепцію нового бренду України “Innovative Ukraine: From Soul to Brain” у межах засідання Асамблеї держав – членів Всесвітньої організації інтелектуальної власності.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства.

Концепція бренду “Innovative Ukraine” передбачає висвітлення історії і традицій України, демонстрація сучасних інноваційних досягнень ТОП – стартапів України, а також наявних моделей в сфері інформаційних і високих технологій.

“Сьогодні це честь для мене представити новий бренд Innovative Ukraine, який показує привабливість України для бізнесу та інвестицій. Це поєднання міцних традицій інноваційності, чіткого бачення сьогодення і відкритості до майбутнього. Ми представляємо країну, яка має довгу історію створення інновацій на всіх етапах свого існування “, — заявив торговий представник України Тарас Качка.

За словами чиновника, бренд “Innovative Ukraine: From Soul to Brain” є візуалізацією української культурної спадщини в поєднанні з сучасними досягненнями в сфері інновацій.

Як писала “Новинарня“, раніше Кабінет Міністрів схвалив набір рекомендацій для використання національного бренду “Ukraine Now”.

Читайте також:
У Парижі Зеленський назвав українських жінок “брендом”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна