Уряд схвалив правила використання бренду Ukraine Now. ІНФОГРАФІКА

 

Кабінет Міністрів схвалив набір рекомендацій для використання національного бренду “Ukraine Now”.
Як передає “Новинарня“, відповідне рішення було затверджене на засіданні уряду в середу, 26 вересня, в рамках популяризації та просування України у світі.

Коментуючи рішення, прем’єр-міністр Володимир Гройсман нагадав, що сам бренд був презентований і схвалений Кабміном ще в травні.
Проте використовується “Ukraine Now” по-різному – в різних стилях і з різною метою. “Тому ми і презентували бренд-бук, як саме використовувати. Це будуть рекомендації для всіх”, – цитує прем’єра прес-служба уряду.

Урядовий портал виклав у форматі PDF “Основні принципи роботи з брендом UkraineNow.ua” на 50 сторінках.
У документі йдеться як про цінності, які несе бренд, так і про вимоги до його графічної подачі – різні варіанти використання контекстної піктограми в синьому колі,  приклади неприпустимого використання логотипу та ін.

Як інформувала “Новинарня“, бренд Ukraine Now, розроблений українською агенцією Banda, вже переміг на престижному міжнародному конкурсі RedDot Design Award у категорії Corporate Identity.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна