Зустріч Зеленського і Санду в Києві відбудеться без преси

 

Заходи за участю президентів України і Молдови Володимира Зеленського та Майї Санду у Києві відбудуться у вівторок, 12 січня, без представників ЗМІ.

Як інформує пресслужба президента, об 11:00 відбудеться офіційна церемонія зустрічі Зеленського і Санду, о 13:00 – церемонія підписання двосторонніх документів, о 13:10 – заяви президентів.

“Офіс президента України заздалегідь перепрошує, однак у зв’язку із запровадженням в Україні з 8 січня 2021 року посилених протиепідемічних заходів вказані події відбудуться без участі журналістів і транслюватимуться онлайн у соцмережах, на офіційних сторінках офісу глави держави”, – зауважили в ОП.

Там запевнили, що всіляко сприятимуть висвітленню подій і пропонуватимуть тісний контакт у телефонному режимі у разі виникнення питань чи потреби в уточненні інформації.

Нагадаємо, для Майї Санду це буде перший офіційний візит після обрання на пост президента Молдови.

Читайте також:
Додон одразу після складання повноважень президента Молдови поїхав у Москву

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна