“Телефонує фейковий Ляшко”: головний санлікар повідомив про шахраїв, які від його імені просять гроші

 

Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив про шахраїв, які від його імені просять гроші.

Відповідний допис Ляшко розмістив на сторінці у фейсбуці в понеділок, 11 січня.

“Друзі, отримав інформацію про те, що від мого імені та від імені працівників приймальні головного санітарного лікаря телефонують шахраї та розповідають про те, що я опинився в скрутній ситуації, і просять перевести значну суму коштів на рахунок! ” – написав Ляшко.

Окрім цього, за його словами, дзвінки з проханням терміново допомогти грошима можуть надходити з фейкового телеграм-каналу від імені головного санлікаря.

“Потім телефонує фейковий Ляшко з такого ж фейкового телеграм-каналу з моїм особистим фото. Аферист розмовляє від мого імені та просить терміново допомогти грошима”.

“Офіційно повідомляю, що це шахрайство! Жодних телефонних дзвінків від мене не надходило! Будь ласка, відразу перевіряйте інформацію та в жодному разі не переводьте гроші на рахунки аферистів!” – закликав головний державний санітарний лікар.

Читайте також:
У Вінниці СБУ викрила колл-центри, через які шахраї крали гроші з банківськх рахунків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна