Путін не “стрілятиме собі в ногу” у відносинах з Україною, – Пєсков

 

Прессекретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін у відносинах з Україною не буде “стріляти собі в ногу”.

Про це він заявив в інтерв’ю російському пропагандисту Володимиру Соловйову, опублікованому на його ютуб-каналі у вівторок, 5 січня.

“Україна пішла за червоні лінії. Це трагедія, те що сталося в Україні. Причому це трагедія для всієї Європи”, — сказав Пєсков, уточнивши, що під червоними лініями він має на увазі порушення російських інтересів.

Коментуючи слова Соловйова про те, що “Путін не відповідає в режимі пінг-понгу” на порушення червоних ліній, Пєсков наголосив, що “стріляти собі в ногу, щоби комусь помститися, це не його”.

Як інформувала “Новинарня“, 17 грудня президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що РФ “нарощуватиме підтримку” Донбасу. 

Читайте також:
Зеленський пояснив, чому не телефонує Путіну щодо війни на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна