Українська розвідка повідомила про втрати російських окупантів на Донбасі за рік

 

У Збройних силах України підрахували втрати російсько-окупаційних військ на Донбасі за 2020 рік – загинули 389 осіб, поранені й травмовані – 611.

Про це в неділю, 3 січня, повідомив пресофіцер ЗСУ Сергій Нещадим із посиланням на дані розвідки.

“За даними розвідки, втрати російсько-окупаційних військ протягом 2020 року склали: безповоротними – 389 осіб; пораненими та травмованими – 611 осіб; озброєння та військової техніки – 60. Із настанням повного і всеосяжного режиму припинення вогню ворог зазнав небойові втрати: безповоротними – 190 осіб; пораненими та травмованими – 240 осіб”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це сталося внаслідок необережного поводження зі зброєю та боєприпасами, підривів на власних мінних полях, вживання алкоголю й наркотичних речовин, спроб самогубства, нестатутних відносин тощо.

Читайте також:
Російські окупанти на Донбасі стягують артилерію і танки на передову, – розвідка

Окупанти на Донеччині влаштували “перепис” військових і резервістів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна