У Польщі на дельтаплані розбився український контрабандист

 

Польські прикордонники виявили на ділянці кордону з Україною дельтаплан і травмованого 44-річного українського пілота-контрабандиста.

Інцидент трапився 21 грудня в районі річки Буг, інформує “Еспресо” з посиланням на прикордонну службу РП.

Прикордонники помітили літаючий об’єкт, що рухався на досить великій висоті зі сходу вглиб території Польщі, та простежили за його польотом.

Розбитий дельтаплан разом із пілотом та пакунками контрабандних сигарет виявили у лісосмузі поблизу міста Волчин.

Унаслідок падіння дельтаплана чоловік отримав травми. Його негайно госпіталізували до лікарні, де надали необхідну медичну допомогу.

Співробітники прикордонної служби встановили, що дельтапланом перевозили вісім тисяч пачок контрабандних сигарет вартістю понад 112 тисяч злотих (близько 850 тисяч гривень).

За даними прикордонників, чоловік планував скинути коробки з сигаретами на польському березі річки Буг і повернутися на територію України.

Читайте також:
У Сербії затримали велику колекцію старожитностей, замасковану під український паркет

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна