На Рівненщині обікрали краєзнавчий музей

 

У Млинівському краєзнавчому музеї в Рівненській області 22 грудня виявили відчиненими вхідні двері та пошкоджений замок, із експозиції зловмисники винесли бивень мамонта, дві козацькі шаблі та Євангеліє.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Рівненської області.

“Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що вночі невідомі особи проникли до приміщення шляхом пошкодження замка, звідки викрали історико-культурні цінності: бивень мамонта, кольчуга часів козацької доби, сокира часів Козацтва, знак сільського старости 1861 року, штик-ніж, багнет, дві шаблі, тисак, два пістолети “Наган” в неробочому стані часів Брусилівського прориву та Євангеліє 1913 року”, – йдеться в повідомленні.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням), тривають необхідні слідчі дії.

Оперативники Млинівського відділення поліції проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєного злочину.

Читайте також:
В Україні стартував збір коштів на продовження будівництва Музею Голодомору

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна