У Запоріжжі успішно випробували Мі-24 з лопатями українського виробництва

 

У Запоріжжі відбулись випробувальні польоти гелікоптера Мі-24 з лопатями українського виробництва.

Робочу поїздку до авіаремонтного заводу “Мотор Січ” у Запоріжжі у четвер, 24 грудня, здійснив також головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак. 

“Під час випробувальних польотів на льотно-випробувальному комплексі АТ “Мотор Січ”, гелікоптер Мі-24 з лопатями вітчизняного виробництва здійснив прості фігури пілотажу. Випробування відбулися успішно“, – повідомила пресслужба Генштабу.

Зі слів президента АТ “Мотор Січ”, генерального конструктора зі створення і модернізації вертолітної техніки В’ячеслава Богуслаєва, вертолітні лопаті пройшли весь цикл випробувань, підприємство налагодило повний цикл їхнього виробництва та повний цикл обслуговування Мі-24.

Фото: пресцентр ГШ ЗСУ

Хомчак висловив вдячність авіабудівникам за виконану роботу, яка суттєво підвищує спроможності Аамійської авіації Сухопутних військ Збройних сил України та обороноздатність держави в цілому.

Додамо, що урядову делегації очолив віцепрем’єр-міністр — міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський.

Читайте також:
Миколаївський авіаремонтний завод передав ЗСУ ще один Су-24МР. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна